Asociación Rural del Paraguay

El porvenir de la patria está en el campo

2015 04 08 Programa de Certificación Carne Natural - ARP

Proceso del Programa de Certificación de Carne Natural ARP

 

Experiencia Australiana

Experiencia Paraguaya - SITRAP

Experiencia Uruguaya

USA Experience

2015 04 13 Inocuidad de Alimentos - FAO

2015 04 16 General Guidelines on Claims - Codex

2015 05 06 Estudio de Mercado Carne Bovina en EAU - Prochile

2015 05 06 Estudio de Mercado Carne Bovina Natural en USA - Prochile

2015 05 20 Recomendaciones sobre uso de Declaraciones CLAIMS en USA - ProChile

2015 06 09 Plan de Negocios Carne Bovina - Colombia

2015 06 15 Plan Estratégico de la Ganadería Colombiana 2019 - FEDEGAN

 

 

 

2015 06 30 Estudio de Mercado Carne Bovina en Corea 2011 - ProChile

2015 06 30 GFSI_Enhancing Food Safety through Third Party Certification - GFSI

 

Ch7_1 Introduction to recommendations for Animal Welfare - OIE

 

 

 

Ch7_9 Animal Welfare & Beef Cattle Production Systems - OIE

Clean Label in the meat industry_Opportunities and Challenges

 

GRSB Principles and Criteria for Global Sustainable Beef_091514

Principles & Criteria for Global Sustainable Beef_Background & FAQs - GRSB

PROCEDIMIENTOS Tramites Exportacion CARNE - VUE

The Impacts of Private Standards on Global Value Chains P1 - ITC

The Interplay of Public and Private Standards P3 - ITC

 

Voluntary Standards Boom or Bust for Developing Countries - ITC

When do Private Standards Work P4 - ITC